Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Zicu vrea să-şi încheie cariera la Rapid !

Recommended Posts

xkcncN2.jpg
 

Ianis Zicu speră să-şi încheie cariera de jucător la Rapid, deşi recunoaşte că îi este recunoscător lui Dinamo pentru faptul că l-a lansat în fotbalul mare.

În prezent la Poli Timişoara, fotbalistul de 32 de ani a lăsat în urmă perioada dificilă de la Dinamo, care s-a încheiat cu o despărţire nu în cei mai buni termeni. Cu toate acestea, o revenire în Ştefan cel Mare, pentru ultima parte a carierei, este exclusă.

 

În schimb, Zicu speră să revină la Rapid, acolo unde a jucat în sezonul 2006/07, devenind golgheterul echipei şi cucerind Cupa României.

 

"Am avut o perioadă grea de doi ani de zile, am avut şi o depresie vizavi de accidentare, dar după ce am plecat de acolo, am început să gândesc normal şi să nu mai fiu supărat pe nişte lucruri care ţin de câţiva oameni de acolo.

 

Până la urmă, eu cu Dinamo am câştigat cele mai multe trofee din carieră, Dinamo a fost echipa care m-a lansat în fotbalul de performanţă şi o să fiu alături de ei şi o să le mulţumesc toată viaţa.

 

Dar nu m-aş vedea încheindu-mi cariera acolo, aş vedea să-mi închei cariera la Rapid, probabil. Am ajucat acolo, m-am simţit foarte bine şi poate, peste 2-3 ani, voi mai juca la Rapid", a spus Zicu pentru Digi Sport.

 

De-a lungul anilor, Zicu a trecut pe la mai mult de 10 cluburi şi a fost aproape să semneze şi cu cea de-a treia mare echipă din Bucureşti, Steaua.

"Au fost unele discuţii, dar n-am ştiut mai mult decât ce s-a discutat între impresarul meu şi patronul lor. Dar jucasem la Dinamo, la Rapid. Era prea mult chiar şi pentru mine", a precizat Ianis Zicu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...