Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Arena Națională” se va redeschide, dar Dinamo nu mai vrea acolo momentan. ”Pot să-l țină închis!”

Recommended Posts

D7BUKsl.jpg
 

Dinamoviștii și-ar fi dorit să joace cele două partide cu Steaua, cea din cadrul semifinalelor Cupei României, scor 0-0, și cea de duminică seară, din prima etapă a play-off-ului, pe ”Arena Națională”, numai că cel mai mare stadion al țării este închis în continuare din cauza faptului că nu are aviz de funcționare din partea ISU.

 

Vestea că, totuși, ”Arena Națională” se va redeschide, după cum a promis Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureștiului, până cel mai târziu la 21 martie, ”nu-i încăzește” deloc pe oficialii roș-albilor.

 

”Chiar nu mă încălzește acum, că se va redeschide stadionul pe 21 martie. Noi am fi avut acum nevoie să fie deschisă Arena Națională.

De ce după 21 martie? Chiar nu înțeleg. A trebuit să facem apel, să țipăm, să urlăm, să amenințăm”, a spus Mircea Rednic, antrenorul ”câinilor”, la conferința de presă de dinaintea marelui derby.

 

Tehnicianul, în vârstă de 53 de ani, a spus chiar că Dinamo va continua să-și dispute meciurile de pe teren propriu în ”Ștefan cel Mare”.

 

”Nu știu, acum v-am zis că din moment ce au fost două meciuri importante și n-am putut juca pe Arena Națională, restul... Pot să-l țină închis până la finala Cupei. Asta am vrut să zic, pot să-l țină închis până la finala Cupei”, a ”tunat” Rednic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...