Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

James, ignorat și de Benitez și de Zidane: "Schimbarea antrenorului a fost un lucru rău pentru el"

Recommended Posts

9awzaM7.jpg
 

James Rodriguez nu a jucat prea mult în mandatul lui Rafa Benitez la Real Madrid, dar spera că odată cu instalarea lui Zinedine Zidane lucrurile se vor schimba. Acest lucru nu s-a întâmplat și tânărul fotbalist columbian evoluează mai puțin în mandatul antrenorului francez decât a făcut-o în cel al tehnicianului iberic.

 

Columbianul a fost pe foaie în 14 meciuri ale Realului cu Rafa Benitez antrenor și a totalizat doar 718 minute, având și partide în care a fost uitat pe bancă de antrenorul spaniol. Columbianul a prins în teren doar 57% din totalul minutelor pe care le-ar fi putut juca și spera într-o redresare a situație în momentul numirii lui Zinedine Zidane.

 

Sub comanda francezului, decarul madrilenilor a jucat chiar mai puțin. Zidane l-a avut la dispoziție în 15 rânduri și i-a oferit doar 707 minute, adică 52% din totalul pe care le va putea prinde. Mai mult, în ultimele 3 partide, cu Sevilla, Barcelona și Wolfsburg, James a jucat în total doar 20 de minute.

Situația fiului său nu-l mulțumește deloc pe Wilson Rodriguez, care e de părere că Zidane nu i-a dat nicio mână de ajutor fiului său.

 

"Accidentările joacă un rol foarte important în cariera unui fotbalist. Îi înregunează situația în dorința sa de a încerca să joace mereu la un nivel ridicat. E normal, așa se întâmplă în fotbal. Sunt doi antrenori foarte diferiți, dar faptul că nu joacă foarte mult acum nu înseamnă nimic. E însă destul de clar că schimbarea antrenorului a fost un lucru rău pentru el" a declarat tatăl decarului madrilen.

 

29 de meciuri a jucat James în acest sezon
6 goluri a marcat James
8 pase decisive a oferit columbianul
70.000.000 de euro e cota sud-americanului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...