Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Cetățenii” vor să piardă deliberat calificarea în UCL? ”De ce ar lupta pentru cel care îi va da afară?”

Recommended Posts

7ssbOJx.jpg

 

Impresarul lui Yaya Toure, Dimitri Seluk, l-a atacat din nou pe Pep Guardiola, viitorul antrenor al lui Manchester City, începând din vară, dar și pe șefii grupării de pe Etihad Stadium. Totodată, Seluk sugerează că jucătorii ”cetățenilor” vor deliberat să rateze calificarea în Champions League, pentru a nu-i face un serviciu celui care îi va da cel mai probabil afară, dar și din atașament față de Pellegrini, care a fost tratat incorect.

 

Agentul ivorianului declarase deja, încă din momentul anunțului oficial făcut de City cu privire la Pep Guardiola, că Yaya Toure va fi primul jucător care va părăsi echipa ”cetățenilor”, întrucât nu vrea să fie dat afară, la fel cum fusese la Barcelona, la sosirea lui Guardiola.

 

Seluk crede că anunțul conducerii lui City a distrus vestiarul echipei și a fost un gest nedrept față de actualul antrenor, chilianul Manuel Pellegrini.

 

”Anunțul despre Guardiola a distrus spiritul vestiarului. Txiki Begiristain i-a ”tras-o” lui Pellegrini. Nu i-a arătat pic de respect. Jucătorii știu că vor fi schimbări mari de lot în vară, indiferent cât de bine ar juca și ce performanțe ar obține până atunci.

 

A fost o greșeală catastrofică. Da, City a scos un rezultat bun cu PSG (2-2 la Paris, în sferturile de finală ale UCL - n.r.), dar trebuia să câștige și campionatul. Acum, se chinuie și să termine în primele patru pentru a se califica în Champions League. În opinia mea, nu cred că vor termina în Top 4”, a spus Seluk.

 

Impresarul lui Toure amintește că, înainte de anunțul făcut de City cu privire la sosirea lui Guardiola din vară, ”cetățenii” erau pe locul 2, la doar trei puncte de lider, dar odată cu acel anunț, lucrurile au început să se deterioreze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...