Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Metrorex prelungeşte programul în seara derby-ului dintre Steaua şi Dinamo

Recommended Posts

ScqYCLJ.jpg

Metrorex le dă o mână de ajutor fanilor care vor fi prezenţi la Derby de România: a anunţat că programul trenurilor de metrou va fi prelungit cu două ore, miercuri, când se va disputa pe Arena Naţională meciul dintre Steaua şi Dinamo, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României.

 

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute.

 

Partida Steaua – Dinamo, din cadrul celei de-a doua manşe a semifinalelor Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. În meciul tur în care echipa lui Rednic a fost gazdă, scorul a fost 0-0.

 

La meci sunt aşteptaţi între 25 şi 30.000 de fani, oaspeţii acontând deja 7.500 dintre cele 8.500 de bilete oferite de gazdele de la Steaua.

Steaua - Dinamo, din returul semifinalelor Cupei României, e miercuri, la 21:30, în direct la Digi Sport 1. Partida va fi LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...