Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

4 jucători din derby-ul Steaua - Dinamo în echipa ideală a etapei a 6-a. Astra are 3 reprezentanți

Recommended Posts

ZvWDGR8.jpg
 

Astra are din nou 3 jucători în echipa ideală a etapei în Liga 1, câte unul în fiecare compartiment. Pentru runda a 6-a din turneele play-off și play-out, fundașul Găman, mijlocașul Takayuki și atacantul Alibec sunt reprezentanții liderului giurgiuvean în cel mai bun 11, realizat de Liga Profesionistă de Fotbal.

 

VIDEO Viitorul - Astra 1-3. Victoria de pe terenul Viitorului i-a adus Astrei cei 3 jucători în echipa ideală. În acel meci, Alibec a marcat un gol și a obținut un penalty transformat de Găman, iar Takayuki a bifat apariția cu numărul 200 în Liga 1.

 

VIDEO Steaua - Dinamo 1-1. Al cincilea derby dintre Steaua și Dinamo din acest sezon a adus câte doi jucători de la fiecare grand bucureștean în 11-le ideal. Portarul Fiță și fundașul central Toșca sunt reprezentanții campioanei, în timp ce de la Dinamo și-au făcut loc în echipă fundașul dreapta Hanca și atacantul Gnohere, autorul golului roș-albilor.

 

Echipa ideală a etapei a 6-a din play-off și play-out

 

PORTAR

Florin Niţă (Steaua / 28 de ani / 25 jocuri) - A avut câteva intervenţii fantastice, prin care a confirmat că trece prin cea mai bună formă din carieră. La fel ca în lupta pentru câştigarea campionatului, Niţă şi Silviu Lung duc un duel sportiv foarte echilibrat pentru titlul de cel mai bun portar din Liga 1.

 

APĂRĂTORI

Sergiu Hanca (Dinamo / 24 de ani / 7 jocuri) - Aflat la primul derby din carieră în campionat, fundaşul dreapta al dinamoviştilor s-a achitat bine de sarcinile defensive impuse de Rednic, chiar dacă a avut parte de dueluri grele cu tehnicii mijlocaşi adverşi. A dovedit că merită să îmbrace tricoul "alb-roşu".

Valerică Găman (Astra / 27 de ani / 25 jocuri) - Căpitanul liderului a făcut un nou meci foarte bun, în care a şi marcat un gol. Dă încredere colegilor prin atitudinea sa. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

Alin Toşca (Steaua / 24 de ani / 31 jocuri) - Un joc aproape perfect în centrul apărării, lângă Varela. S-a aflat la al 31-lea meci integralist din ediţia curentă, fiind jucătorul stelist cu cele mai multe minute.

Bogdan Vătăjelu (CS U Craiova / 22 de ani / 28 jocuri) - Chiar dacă echipa sa nu a câştigat, dăruirea de care a dat dovadă pe teren l-a propulsat pentru a șasea oară printre remarcaţii unei runde.

 

MIJLOCAȘI

Adrian Alexandru Păun (CFR Cluj / 21 de ani / 30 jocuri) - A intrat la pauză şi a schimbat mult în bine jocul echipei. Tânărul şi talentatul fotbalist al ardelenilor a marcat un nou gol, al treilea în ediţia curentă.

Seto Takayuki (Astra / 30 ani / 11 jocuri) - Cel mai vechi jucător din lotul giurgiuvenilor a bifat meciul 200 în Liga 1, devenind al doilea străin care atinge această bornă. Face foarte bine legătura dintre compartimentul defensiv şi cel ofensiv.

Javier Hernandez (Poli Timişoara / 26 de ani / 27 jocuri) - A înscris golul care le-a adus timişorenilor un succes vital în lupta pentru supravieţuire. A ajuns la cinci reuşite în ediţia curentă, în care a mai bifat şi tot atâtea pase decisive.

Victor Astafei (Petrolul / 28 de ani / 3 jocuri) - A marcat a doua oară pentru prahoveni de la revenirea în Liga 1 Orange. De numele lui se leagă puţinele speranţe de salvare pe care le mai au fanii ploieşteni.

 

ATACANȚI

Denis Alibec (Astra / 25 de ani / 23 jocuri) - Cu un gol şi un penalty obţinut, vedeta Astrei a fost din nou jucătorul care a făcut diferenţa pe teren. 13 goluri şi patru pase decisve în ediţia curentă, cifre excelente care-l impun în lotul pentru EURO.

Harlem-Eddy Gnohere (Dinamo / 28 de ani / 27 jocuri) - Trimis în teren la startul reprizei secunde, a pus în permanenţă presiune pe fundaşii adverşi. A marcat pentru a 10-a oară în ediţia actuală, fiind al 17-lea străin care atinge această bornă în sezonul de debut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.diigsport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...