Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Lovitură pentru Zidane! Cristiano are microruptură musculară și ar putea rata și returul cu City

Recommended Posts

J9qek1m.jpg
 

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit în ultimul moment de pe foaia de joc a lui Real Madrid, la Manchester, în manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League, cu City. Vestea proastă, însă, e că portughezul e incert și pentru partida retur, de pe Santiago Bernabeu, de miercuri, 4 mai, conform presei de la Madrid.

 

Cristiano nu mai are încredere în medicii echipei ”galactice” și a decis să ia problema pe cont propriu. Lusitanul a apelat la serviciile unei clinici private din Madrid, lăsându-se pe mâna lui Joaquin Juan, fizioterapeutul baschetbalistului Pau Gasol, același care l-a mai tratat și înainte de Campionatul Mondial de acum doi ani.

 

RMN-ul efectuat de starul portughez astăzi arată că atacantul ”galacticilor” a suferit o microruptură musculară și va fi tratat cu celule stem pentru a-i fi regenerat țesutul muscular până la ora meciului de miercurea viitoare, cu Manchester City.

 

A părăsit clinica privată ascuns în portbagaj!

 

Cotidianul AS susține că Ronaldo s-a dus de dimineață, în secret, la clinica Ruber, aceeași la care s-a tratat înainte de CM din Brazilia de problemele la tendonul rotulian. La ieșire, din cauză că presa a aflat și era așteptat de camerele tv, portughezul ar fi ieșit ascuns în portbagajul unei mașini, mai scrie ziarul citat.

 

Noua descoperire făcută de medici îl pune în dificultate pe Zinedine Zidane. Nu doar că Ronaldo va lipsi la meciul de sâmbătă, 30 aprilie, de la San Sebastian, cu Real Sociedad, dar prezența sa este incertă și la meciul cu City, de miercuri. Zizou va afla doar în ziua meciului cu elevii lui Pellegrini dacă se va putea baza pe Ronaldo în returul semifinalelor UCL. ”Dacă era finala Ligii, cred că aș fi riscat și aș fi jucat”, a declarat Ronaldo după meciul tur de la Manchester. Lusitanul va face tot posibilul să revină pe teren la retur, dar, dacă va simți riscul unei recidive, se va menaja pentru eventuala finală a Ligii Campionilor, de la Milano, din 28 mai.

 

Problemele lui Cristiano par de neînțeles. Privind în urmă, Ronaldo a ieșit, miercurea trecută, de pe teren, la meciul cu Villarreal, înainte să fie fluierat finalul meciului, acuzând doar niște crampe. Vineri, după ecografia făcută, problemele lui Ronaldo nu păreau grave, dar a fost menajat la meciul cu Rayo Vallecano. ”Cristiano este la 100%”, declara Zidane, înaintea meciului cu Manchester City. Cu toate acestea, portughezul nu a evoluat pe Etihad și acum, iată, este în pericol să piardă și returul de pe Bernabeu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...