Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Becali continuă "războiul" cu Ar###### și anunță: "O să rămână doar scaunele în Ghencea!"

Recommended Posts

jfKCyud.jpg

Conflictul dintre Gigi Becali și Armată a revenit în prim-plan! Șansele ca Steaua să revină în Ghencea sunt practic nule, după ce Becali este decis să-și recupereze toate investițiile.

 

"Am făcut plângere penală, avem multe lucruri în Ghencea. La tribuna oficială trebuie să demontăm tot, să rămână doar scaunele. Toate sunt cumpărate de noi la licitație. Nocturna, tot am cumpărat, sunt toate în proprietatea firmei. Nu vor să ne dea niciun raspuns, le-am făcut plângere penală pentru abuz în serviciu.

 

Nu suntem lăsați să luăm ce e al nostru. Sa vadă toată țara cum e în România... scoatem liftul, camerele de luat vederi, becuri, neoane, nocturnă, lăsăm totul în paragină, rugină și pereți goi. Vreau să răspundă odată cineva pentru tot ce se întâmplă! O luăm în glumă, dar nu e chiar așa. Tabela a costat 800.000 de euro, nocturna costă și ea sute de mii, nu ai cu cine să te înțelegi", a spus Becali, la Sport.ro.

 

Patronul Stelei susține că a mai înregistrat încă 3 mărci și că palmaresul este al roș-albaștrilor. În plus, Becali spune că a câștigat toate procesele pe care le-a avut cu Armata.

 

"Armata e disperată că am câștigat toate procesele. Am mai înregistrat 3 mărci Steaua București, ca să demonstrez că Armata n-are decât sigla, adică un desen, o linie care e altfel. Palmaresul e la noi, istoria e la noi, continuitatea o avem noi. Ce contează un desen care e mai puțin rotund sau mai drept? OSIM le-a respins contestațiile, am făcut tot ce am făcut doar ca să demonstrez în fața suporterilor că noi avem palmaresul, istoria, denumirea!".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...