Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"U" Cluj a scăpat iar de faliment! Ardelenii joacă sâmbătă un meci decisiv pentru evitarea retrogradării

Recommended Posts

pCOKIQR.jpg

Universitatea Cluj a trecut prin momente grele în acest an, dar joi a primit o veste bună, reușind să "dribleze" iar falimentul. Tribunalul Botoșani a decis să respingă cererile venite din partea fostului antrenor Ionel Ganea, dar și a altor foști jucători, după cum scrie actualdecluj.ro.

 

Un nou termen în privința falimentului este fixat pentru data de 5 septembrie 2016. Până atunci, Universitatea, aflată în insolvență, ar putea scăpa de probleme, deoarece sunt șanse mari ca pachetul majoritar de acțiuni să fie cumpărat de italienii de la Nilor Group, care s-au ocupat de organizarea ultimelor meciuri.

 

"E un nou termen, continuăm acum negocierile cu Nilor și sper să fie totul în regulă. Există șanse ca preluarea să se facă. Sper să ajute și jucătorii pe plan sportiv, e foarte important să nu retrogradeze", a spus Marieta Anastasescu, administratotul judiciar al clubului.

 

Aflată pe locul 4 în play-out, Universitatea Cluj joacă un meci crucial în lupta pentru evitarea retrogradării, sâmbătă, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare.

 

Etapa a 9-a

 

"U" Cluj - Satu Mare
Vâlcea - Tărlungeni
Pâncota - Reşiţa

 

Etapa a 10-a (ultima)

 

Reşiţa - Vâlcea
Satu Mare - Pâncota
Tărlungeni - "U" Cluj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...