Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Barcelona îl poate pierde pe Bartra pentru doar 8 milioane de euro. Inter şi Fiorentina, interesate

Recommended Posts

4Dp8Dz2.jpg

FC Barcelona îl poate pierde pe Marc Bartra în această vară pentru doar 8 milioane de euro, iar pe urmele fundaşului sunt deja două echipe italiene, Inter Milano şi Fiorentina.

 

Cotidianul catalan Sport susţine că apărătorul de 25 de ani nu a jucat numărul minim de meciuri stipulat în contractul său, iar în aceste condiţii, clauza sa reziliere a scăzut la doar 8 milioane de euro, de la 40 de milioane.

 

De asemenea, "noul" contract nu prevede dreptul Barcelonei de a include o clauză de răscumpărare a jucătorului, în cazul în care acesta ar pleca la o altă echipă.

 

Astfel, Bartra se poate despărţi în această vară de gruparea catalană dacă un alt club va plăti clauza de 8 milioane, o sumă la care, la preţurile din fotbalul actual, un eventual transfer poate fi considerat un adevărat chilipir.

 

Fundaşul central care a evoluat de 13 ori în ultimul sezon din La Liga, înscriind două goluri, nu duce lipsă de oferte. Potrivit calciomercato.com, Inter Milano îl monitorizează pe Bartra de mai mult timp, dar pretenţiile financiare ridicate ale catalanilor i-au împiedicat pe nerazzurri să mute decisiv.

De asemenea, Fiorentina speră să-l transfere pe internaţionalul spaniol, bazându-se pe relaţiile bune dintre toscani şi Barcelona, confirmate de împrumutul lui Cristian Tello pe Artemio Franchi.

 

Cele două formaţii italiene vor avea, însă, concurenţă din Anglia, unde Bartra este dorit de Manchester City, noua echipă a lui Pep Guardiola, care îl cunoaşte pe jucător din perioada petrecută pe Camp Nou, şi Liverpool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...