Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Aganovic l-a convins pe Ilie Dumitrescu: "Cel mai bun transfer făcut de Steaua în ultimii ani"

Recommended Posts

q0BSCGM.jpg
 

Steaua a adus cinci jucători în această vară, dar numai unul l-a convins pe Ilie Dumitrescu, Adnan Aganovic. "Este cel mai bun transfer din ultimii ani" pentru roş-albaştri, crede fostul internaţional.

 

Croatul care a mai evoluat în Liga 1 la FC Braşov şi Viitorul a revenit în România după o scurtă experienţă la AEL Limassol, iar Ilie Dumitrescu este convins că mijlocaşul de 28 de ani o poate ajuta pe Steaua să recâştige titlul de campioană.

 

"Pentru mine, Aganovic este cel mai bun inter, cel mai bun mijlocaş din Liga 1, cel mai bun transfer pe care l-a făcut Steaua în ultimii ani. Eu zic că Steaua s-a mişcat foarte bine", a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

 

Fost antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu a comentat şi posibila schimbare de sistem a echipei. Laurenţiu Reghecampf pare tentat să renunţe la 4-2-3-1 şi să folosească un modul 4-3-3.

 

"Ca să joci 4-3-3, trebuie să ai doi jucători de bandă care să aibă şi calitatea de a marca. Dacă nu ai jucători care să intre între linii din bandă şi care să apară foarte bine la finalizare, e de preferat tot 4-2-3-1. Mie acest 4-3-3 mi s-a părut un sistem mai defenisv. De fapt, este un 4-5-1.

Steaua are jucători de 4-2-3-1. Cred că Aganovic va fi mijlocaşul de lângă Pintilii, apoi sunt Chipciu, Hamroun, Adi Popa, Stanciu. Ai de unde să alegi în acea zonă. Ca vârf poate juca Golubovic, poate juca Chipciu", a explicat Ilie Dumitrescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...