Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Astra a decis cum va face față suspendării lui Șumudică: ”O să găsim pe cineva de încredere”

Recommended Posts

rCEz3BC.jpg

Astra Giurgiu a găsit soluția pentru a face față suspendării antrenorului Marius Șumudică, imediat după startul noului sezon al Ligii 1. Președintele Consiliului Director al Astrei, Petre Buduru, a declarat, pentru digisport.ro, că cel mai probabil unul dintre ”secunzii” echipei va face legătura între antrenor și jucători în perioada în care Șumudică nu va avea voie să stea pe bancă.

 

”La Șumi, mi s-a zis că decizia e clară. Începând cu prima etapă din campionat, el nu va mai avea voie nici la antrenamente. O să găsim o persoană care să transmită la echipă exact indicațiile pe care le dă el. Cineva în care el să aibă încredere. Probabil cineva dintre secunzi, nu știu încă”, a declarat Buduru.

 

Șumudică a fost suspendat inițial pentru 6 luni, din cauza faptului că a pariat pe meciuri din Liga 1. Ulterior antrenorul în vârstă de 45 de ani a rămas cu o pedeapsă de două luni, după ce a făcut recurs. Deoarece executase deja o săptămână din sancţiune, antrenorul campioanei mai urmează să efectueze o lună şi 3 săptămâni de suspendare.

 

Totuși, tehnicianul Astrei încă nu știe dacă va avea voie să stea pe banca echipei sale în cupele europene, acolo unde giurgiuvenii vor da piept cu învingătoarea dintre FC Copenhaga (Danemarca) şi Crusaders Belfast (Irlanda de Nord), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În tur, danezii s-au impus cu 3-0.

 

Astra Giurgiu a hotărât astfel să facă o cerere către UEFA, prin care să solicite un răspuns clar privind situația antrenorului Marius Șumudică.

 

”FIFA a transmis atât la UEFA, cât și la FRF că e de acord cu extinderea sancțiunii mele, la nivel mondial, dar este o suspendare care începe de la 8 iunie. Normal, din ceea ce îmi spune FIFA, pe 8 august aș putea să stau pe banca. Clubul Astra va face o hârtie către UEFA, în care va solicita să ne spună exact de când și până când sunt suspendat, dar și ce am voie să fac sau nu.

 

FRF a comunicat clubului Astra că suspendarea mea intră în vigoare de la primul meci din Liga 1. Eu în momentul de față nu știu ce pot să fac și ce nu. În campionatul intern sunt interzis în tot ceea ce înseamna activitate fotbalistica, începând cu primul meci din sezonul următor. Sunt interzis timp de două luni din fenomenul fotbal. Cred că sunt prima persoană căreia i se interzice să se apropie de acest fenomen”, a declarat Marius Șumudică în cadrul emisiunii Digi Sport Special, în urmă cu două zile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...