Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Prunea, după eliminarea Iașiului din Europa: "Cred că puteam mai mult dacă nu era acest arbitraj"

Recommended Posts

0sh8wjz.jpg

 

Prima aventură europeană a formației din Copou s-a încheiat rapid, după o dublă manșă care la un moment dat părea la discreția moldovenilor. Trupa lui Napoli a fost egalată în Copou la ultima fază, iar în Croația a pierdut tot după un gol primit în minutul 90.

 

Contactat telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Florin Prunea a criticat în termeni duri arbitrajul din returul de la Split. Președintele moldovenilor e de părere că brigada condusă de de francezul Schneider a influențat soarta partidei. Chiar și așa, Prunea crede că echipa lui Napoli ar fi putut merge mai departe dacă ar fi știut să gestioneze mai bine anumite momente.

 

"Sincer, nu cred că puteam mai mult în această seară, cu această brigadă de arbitri si cu un arbitraj de asemenea manieră. Chiar și ultima fază, la Frăsineascu. La Andrei Cristea a fost un fault clar. Pe altă parte e greu când ai observatori de arbitri din Slovenia și joci în Croația. Eu pot decât să-mi felicit echipa. Am fost aproape, cred că puteam mai mult, dacă nu era acest arbitraj. Important e că am făcut o propagandă bună. Îmi pare rău că nu mergem mai departe pentru că am avut la îndemână această calificare" a declarat Prunea.

 

"Rămân cu un gust amar din această experiență. La acest nivel să văd o asemenea manieră de arbitraj, nu pot să înțeleg. Au fost niște decizii clare, evidente. Asta este. Dacă aveam și puțină experiență europeană puteam obține mai mult. Cred că am dovedit pe parcursul celor două partide că ne putem bate de la egal la egal cu o echipă mult mai bine cotată decât noi. Am ieșit cu capul sus și în ceea ce privește organizarea meciului de acasă. Asta nu poate fi decât o experiență bună și la anul cred că obiectivul va fi play-off-ul. Jucătorii cred că au jucat destul de bine" a adăugat președintele moldovenilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...