Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

AFC Rapid s-a înscris în liga a cincea: "E ca un tren greu încărcat. Când se urneşte, mătură tot"

Recommended Posts

fah04AGg.jpg

 

Rapid s-a desfiinţat odată cu falimentul, însă un grup de suporteri s-a mişcat repede şi a înfiinţat o altă echipă care a fost deja înscrisă în liga a cincea.

 

"AFC deţine palmaresul total al secţiei de fotbal, e continuatorul. Prin falimentul Rapid S.A., totul se întoarce la AFC", a spus preşedintele AFC Rapid, Horia Manoliu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

 

Lotul noii echipe va fi compus din juniorii clubului, iar antrenor va fi, cel mai probabil, secundul lui Dan Alexa, Mihai Iosif. Obiectivul este promovarea an de an, până În prima divizie.

 

"Gândiţi-vă că Rapid e ca un tren greu încărcat care până pleacă, până se urneşte, patinează, dar când pleacă, o să măture tot.

 

Azi am depus cererea pentru a juca meciurile oficiale ale AFC Rapid pe stadionul Giuleşti. Cu Daniel Pancu sper să mă văd cât mai devreme şi o să-i fac o invitaţie să vină alături de noi şi ca jucător. E un simbol al Rapidului", a adăugat Manoliu.

 

"E o iniţiativă bună. Să vedem că am auzit că ar mai fi iniţiative de acest gen. Să vedem care este cea mai bună soluţie si ce echipă susţinem", a comentat şi Nicolae Vasile.

 

Echipa se va antrena în continuare la Pro Rapid, bază care îi aparţine lui George Copos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...