Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

Zidane: "Golul lui Nacho, mai frumos decât cel marcat de mine în finala UCL din 2002"

Recommended Posts

 Trupa lui Zidane este ca și calificată în optimile de finală ale Cupei Spaniei după succesul la scor obținut în deplasare. Deși Zinedine Zidane a odihnit trioul BBC, Realul a făcut spectacol. Nacho Fernandez a marcat un gol de generic, iar antrenorul francez a avut numai cuvinte de laudă la adresa internaționalului spaniol.

În minutul 68, când Real Madrid conducea deja cu 5-0, Nacho Fernandez a reușit o execuție aplaudată la scenă deschisă pe stadionul celor de la Cultural Leonesa. Apărătorul de 26 de ani a urcat în careul gazdelor și a finalizat cu o foarfecă laterală de la 15 metri o centrare venită de la James Rodriguez.

 

 

La finalul partidei, Zidane a ținut să-și laude elevul. "Ce a făcut Nacho e ireal. Sunt foarte fericit pentru el. Este un gol care va rămâne în istorie. E mai frumos decât cel marcat de mine în finala UCL din 2002" a declarat antrenorul lui Real Madrid.

În 2002, pe când îmbrăca tricoul Realului, Zidane a marcat golul decisiv în finala Ligii Campionilor. Madrilenii s-au impus cu 2-1 în fața lui Bayer Leverkusen, iar reușita lui Zidane a făcut înconjurul lumii.

 

sursa:digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...