Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Hearthstone: Sistemul Hearthstone Championship Tour din 2017

Recommended Posts

maxresdefault-630x354.jpg



Nici sistemul competițional al circuitului de Hearthstone nu a rămas fără schimbări pe 2017. Mai exact, în loc de campionate regionale, va exista un singur campionat denumit Global Season Championship. Practic toate campionatele regionale de până acum au fost lipite într-unul singur, adică în acest Global Season Championship. Însă și Global Season Championship în sine va avea mai multe etape.


Global Season Championships vor fi urmate de Season Playoffs, la care vor lua parte câte patru jucători din zona Asia-Pacific, America de Nord, America de Sud, Europa și China. Cei patru jucători din fiecare regiune vor fi selectați în urma numărului de puncte HCT acumulate în cadrul Global Season Championships.


Punctul culminant al anului va reprezenta tot Hearthstone World Championship, care, cel mai probabil, se va desfășura tot în cadrul Blizzcon. Care vor fi criteriile de participare rămâne de văzut.


Dar Blizzard a decis să introducă și o ligă dedicată echipelor. Denumită Hearthstone Global Games, competiția va fi una săptămânală, iar echipele vor fi alese, în cea mai mare parte, chiar de comunitatea de Hearthstone. Trei membri vor fi aleși de comunitate, iar ultimul loc va fi rezervat jucătorului din fiecare țară cu cel mai mare punctaj HCT.


Evident, din moment ce sistemul competițional se schimbă, vor fi aduse modificări și modului în care punctele Hearthstone Championship Tour (HCT) vor fi acordate. Astfel, sistemul de distribuire al punctelor va fi modificat în așa fel încât mai mulți jucători să aibă oportunitatea de a le obține.


Nu în ultimul rând, va fi dublat fondul de premii dedicat întregului circuit. Astfel, el va ajunge la două milioane de dolari, împărțit după cum urmează:


Hearthstone World Championship un milion de dolari


Global Season Championships 250,000 USD


Season Playoffs 20,000 USD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...