Sign in to follow this  
E30

Wolverine 3 lansează un teaser major pentru X23, fetiţa mutant

1 post in this topic

O imagine de pe contul de socializare al lui Logan ne face cunoştinţă cu Laura


 


364841l.jpg?ts=1477380617


 


 


Ştirile recente despre Logan, al treilea film în care Wolverine îşi desfăşoară aventurile independent de grupul X-Men, au conţinut trimiteri la o fetiţă misterioasă, cunoscută drept X23.


 


Într-o postare publicată ieri pe contul oficial al de Instagram al peliculei, Wponx, ni se face cunoştinţă cu Laura – este, până acum, cel mai clar indiciu că este vorba de aceeaşi fetiţă din paginile Marvel Comics, aceeaşi X23 pe care organizaţia Weapon X a clonat-o pentru a replica abilităţile lui Wolverine.


 


Acţiunea din Logan are loc la câţiva zeci de ani de la evenimentele din Days of Future Past, în care protagonistul, acum mai vulnerabil şi îmbătrânit, trebuie să îi protejeze pe Profesorul Xavier, şi el afectat de vârstă, şi micuţa, dar preţioasa Laura. Pelicula a fost descrisă de regizorul James Mangold drept o adaptare netradiţională a benzilor desenate


 


„Firul director prezent în toate deciziile legate de film a ţinut de separarea noastră, într-un mod corect, de celelalte filme cu supereroi. Credem că vom veni cu ceva diferit şi vrem să fim siguri că publicul va primi această informaţie. Pentru că, uneori, chiar dacă filmul este diferit, studiul îl va promova la fel ca pe celelalte aparţinătoare aceluiaşi gen”, a spus Mangold.


 


„Muzica din trailer, a lui Johnny Cash, ne diferenţiază cumva de sunetele standard, zgomotoase, dramatice, în ton cu forţa efectelor speciale, a uşilor trântite şi a exploziilor caracteristice acestor filme”, a mai arătat el.


 


Logan va ajunge în cinematografe pe 3 martie 2017.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.