Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Afacerea Isco": mijlocaşul e ca şi plecat de la Real Madrid. Spaniolii au aflat destinaţia

Recommended Posts

TQ9uy3gg.jpg

 

Ținut mai mult pe banca de rezerve de antrenorul Zinedine Zidane, Isco a anunțat în urmă cu o lună că e gata să o părăsească pe Real Madrid în pauza de iarnă. Presa din Spania anunță că Tottenham insistă pentru jucătorul madrilenilor, dar pe fir ar fi intrat și Chelsea.

 

Aflat sub contract cu Real Madrid până în vara lui 2018, Isco va pleca cel mai probabil de pe "Santiago Bernabeu" încă din iarna care urmează. Mijlocașul nu a evoluat decât în 9 partide din actuala stagiune și s-a săturat să stea pe banca de rezerve. Deși Zidane l-a folosit mai mult în ultima lună, forțat și de problemele medicale ale madrilenilor, "As" anunță că Isco e dorit cu insistență de Tottenham, acolo unde managerul Mauricio Pochettino l-a trecut în capul listei de achiziții.

 

Internaționalul spaniol s-ar putea dovedi totuși o afacere bună pentru Real Madrid, ținând cont că aceeași sursă menționează și faptul că de serviciile lui Isco s-a interesat și Chelsea. Achiziționat de la Malaga în 2013 pentru 30 de milioane de euro, jucătorul de 24 de ani este cotat în acest moment la 35 de milioane de euro.

 

Presa din Anglia scrie însă că Tottenham și-ar dori să-l împrumute în primă fază pe Isco și în funcție de evoluțiile spaniolului, să facă o ofertă în vara viitoare. De cealalată parte, Chelsea ar fi însă mai mult tentată pentru un transfer defenitiv. Un lucru pare însă destul de clar. Spaniolul va pleca în iarnă de la Real Madrid ținând cont că oficialii clubului nu au inițiat încă discuțiile pentru prelungirea contractului scadent în 2018.

 

35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Isco
158 de meciuri a jucat Isco pentru Real Madrid
24 de goluri a marcat Isco în tricoul "galacticilor"
37 de pase decisive a oferit Isco la Real

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...