Sign in to follow this  
E30

Numărul morţilor din John Wick, după regizorul peliculei

2 posts in this topic

Potrivit lui Chad Stahelski, numărul stabilit în video-ul YouTube, Kill Counter, nu este corect


 


101111l-640x400-b-be58ec2d.png


 Alert şi plin de bătăi şi împușcături, John Wick pare că şi-a câştigat locul în topul filmelor cult, iar fanii analizează încă aspecte inedite ale producţiei. Un exemplu este demersul realizatorilor canalului YouTube Kill Counter, în care s-a încercat o numărătoare a celor pe care protagonistul îi ucide în film. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Empire, Chad Stahelski, regizorul lui John Wick (şi John Wick 2), susţine că numărul găsit – 76 – nu este tocmai exact.


 


„Acel număr e cam mic. Am văzut video-ul, însă ei au uitat să îi ia în considerare şi pe tipii din autoturismele SUV pe care John le-a lovit şi distrus. Dacă îi punem şi pe aceştia, se ajunge la 84”, a menţionat el.


 

Cineastul şi-a corelat afirmaţia cu ceea ce se va întâmpla în sequel, despre care a spus că va fi chiar mai violent. John Wick 2 îşi mută acţiunea la Roma, locul în care personajul lui Keanu Reeves este din nou forţat să-şi amâne retragerea şi îşi pune serviciile în slujba unui prieten, care luptă împotriva unei elite a asasinilor. Cu Ian McShane, John Leguizamo, Laurence Fishburne, Bridget Moynahan, Ruby Rose şi Common în distribuţie, filmul va ajunge în cinematografe pe 10 februarie, anul viitor.


 


Sursa: eGaming 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Asta se intampla cand omori cainele cui nu trebuie si ii furi masina....da sincer puteau sa lase regizorii cainele in viata...era mai frumos filmul:))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.