Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Adio, Steaua! Transferul vieţii pentru Răzvan Marin. "Barcelona, Milan sau Ajax"

Recommended Posts

1emaEnUg.jpg

 

Încă de înainte ca Răzvan Marin să debuteze cu gol pentru echipa națională a României s-a vorbit despre un posibil transfer al jucătorului de la Viitorul atât la Steaua, cât și în străinătate. După ce, în ultima perioadă, s-au vehiculat că Juventus, Napoli sau Tottenham ar fi interesate de fotbalistul echipei lui Hagi, tatăl său, Petre Marin, a pronunțat numele Barcelonei, Milanului sau Ajaxului.

 

”Există interes din partea unor echipe, dar până nu se semnează ceva... Am îmbătrânit și eu acum. Barcelona, Milan, Ajax... Sunt echipe care și-au manifestat interesul, dar acum așteptăm să vedem. Scopul nu este să plece mâine.

 

E urmărit, sunt discuții între cluburi, vin anumiți oameni la jocuri, urmăresc jucătorii. Pentru Răzvan cel mai important e să fie într-un proiect în care poate progresa, dar vom vedea ce va fi la iarnă, la vară. Cel mai important pentru el e să aibă continuitate”, a declarat Petre Marin, la Digi Sport Matinal, lăsând de înțeles că, până în iarnă, nu se pune problema parafării unui transfer al lui Răzvan până în iarnă.

 

Același lucru l-a susținut și Hagi, în urmă cu câteva zile.

 

Mai mult, fostul jucator al lui FC Național și al Stelei spune că o calificare a României la Cupa Mondială din 2018 i-ar crește cu mult cota lui Răzvan Marin:

 

”E bine că a prins lotul. Poate se califică echipa națională la Mondial și atunci altfel poți discuta cu echipele care își arată interesul”, a spus Petre Marin.

 

Acesta a deslușit și misterul numărului 18 pe care îl poartă fiul său la Viitorul. Acesta spus că Răzvan nu și-a ales respectivul număr doar pentru că tatăl său l-a avut pe spate la Steaua.

 

”Când era la Luceafărul, la domnul Pigulea, juca cu numărul 10. Când s-a dus la Viitorul, juca cu numărul 8, dar acum a considerat că acest număr în poartă noroc”, a mai zis Petre Marin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...