Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Adio, Ghencea! Becali s-a hotărât: va construi un nou stadion de 30.000 de locuri pentru Steaua

Recommended Posts

Zh40ZWCg.jpg

 

Gigi Becali s-a hotărât. Steaua își face stadion. Sătul de scandalul cu Armata, finanțatorul roș-albaștrilor are în plan construirea unei arene de 30.000 de locuri, unde echipa pe care o finanțează să-și dispute meciurile de pe teren propriu.

 

Stadionul ar urma să fie construit în Berceni, după cum anunță Gazeta, locul unde Steaua și-a făcut deja o bază de pregătire ultramodernă, cu 3 terenuri de antrenament, sala de forță și un cabinet medical pus la punct cu aparatură de ultimă oră.

 

De altfel Tamaș&Co au inaugurat deja noua bază. La începutul lunii noiembrie, înainte de meciul cu FC Zurich, jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au făcut acolo câteva antrenamente.

 

"Exilaţi" din Ghencea, roș-albaștrii s-au văzut în ultimii ani nevoiţi să facă naveta între diferite baze, doar pentru antrenament. O perioadă, steliştii s-au pregătit la bazele FRF de la Mogoșoaia sau Buftea, dar și la Clinceni. În ultima perioadă, vicecampioana nu a mai fost nevoită să se mute dintr-un loc în altul, stabilindu-se la Domneşti.

 

În ultima perioadă Steaua și-a disputat meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională, după ce în urmă cu un an a jucat la Pitești. Problemele au început în 2015, când Becali a pierdut dreptul de a folosi marca Steaua, conform unei decizii luate de Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

Din 1974 până în 2015 Steaua a evoluat în Ghencea. Stadionul are o capacitate de 28.000 de locuri și urmează să fie modernizat în vederea Campionatului European din 2020. Ultimul meci pe care roș-albaștrii l-au disputat în Ghencea a avut loc în martie 2015. Steaua învingea atunci pe Viitorul, scor 4-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...