Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Administratorul judiciar de la Pandurii, salariu aproape triplu faţă de cel propus jucătorilor

Recommended Posts

n3QBYzEg.jpg

 

Administratorul judiciar de la Pandurii Tg. Jiu le-a propus jucătorilor salarii lunare de cel mult 1.000 de euro, însă el primeşte aproape 3.000 (12.000 lei). Informaţia a fost confirmată la "Digi Sport Matinal" de Marin Condescu.

 

"Salariul de 12.000 de lei pentru administratorul judiciar a fost fixat de tribunal. Administratorul special, care e din partea noastră, are 100 de euro pe lună. Dacă va scoate echipa din insolvenţă, va primi echivalentul a 1.500 de euro pe lună", a explicat Condescu.

 

Între timp, conducerea gorjenilor încearcă să rezolve problemele clubului intrat în insolvenţă şi pregăteşte planul de reorganizare, care, dacă va fi acceptat, va permite echipei să primească licenţa pentru Liga 1.

 

"Noi sperăm ca prin măsurile pe care le luăm să avem programul de reorganizare aprobat la 1 martie, ca să luăm licenţa pentru prima divizie. Sperăm şi să ajungem la o înţelegere cu jucătorii care au plecat în primăvară şi care au bani de primit", a spus Condescu.

 

Revenit în Adunarea Generală a Acţionarilor, Marin Condescu este convins că, în ciuda plecărilor, lotul pe care îl are la dispoziţie Petre Grigoraş rămâne suficient de puternic pentru prima ligă.

 

"Încercăm să redresăm situaţia. Le-am propus jucătorilor un act adiţional la contractele de muncă şi la convenţiile civile, iar în iarnă, când începe perioada de transferuri, cine vrea să rămână va continua alături de noi, cine vrea poate să plece.

 

Până acum nu au plecat decât jucători care nu s-au integrat, cu excepţia lui Bunoza. Doar el prinsese echipa. În rest, avem echipa de bază", a precizat Condescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...