Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Keşeru, aproape de transferul carierei! Cel puţin 4 milioane € pentru mutare! Reacţia agentului său

Recommended Posts

h6DYDFsg.jpg

 

Principalul agent al lui Claudiu Keşeru, Jeremy Bouhy, susţine că nu a auzit de Ruggero Lacerenza, impresarul aflat în contact cu atacantul român, dar recunoaşte că acesta este urmărit de cluburi mari din campionatele puternice ale Europei.

 

"Mai multe cluburi mari din ligile puternice ale Europei l-au urmărit pe Claudiu Keşeru în ultimele săptămâni. 7 cluburi au avut scouteri prezenţi la meciul cu Basel. Contacte clare nu au fost între Claudiu şi aceste cluburi. Nu am auzit de acest personaj care susţine că îl reprezintă în Italia. Claudiu se gândeşte numai la finalul acestui an, unul care a fost foarte bun. Planurile de viitor se vor face după Sărbători", a spus impresarul internaţionalului, Jeremy Bouhy.

Claudiu Keşeru este în acest moment unul dintre cei mai în formă jucători români. Evoluţiile sale fantastice de la Ludogorets l-au adus în atenţia a două formaţii importante din Serie A: Lazio şi Fiorentina, cu menţiunea că prima este mai conectată la ceea ce înseamnă o posibilă mutare.

 

Ultima lună a fost una incredibilă pentru Keşeru. Mai mult rezervă în toamnă la Ludogorets, vârful român a intrat mereu pe final de joc şi a schimbat ceva în jocul bulgarilor. Ca atare, Dermendzhiev a început să mizeze pe el de la începutul meciurilor, iar fostul stelist i-a răsplătit pe deplin încrederea, transformându-se într-o adevărată maşinărie de goluri.

 

În acest moment, cu 10 reuşite (în 14 meciuri), românul este golgheterul campionatului în Bulgaria, iar evoluţiile sale excelente au continuat şi în Liga Campionilor, unde a înscris în duelul cu Arsenal.

Ca atare, formaţii importante din Vest au început să îl urmărească atent, în acest moment Fiorentina şi Lazio părând a fi cele interesate să obţină semnătura vârfului. Informaţia a fost confirmată de Ruggero Lacerenza, un agent aflat în contact cu atacantul nostru, acesta lăsând de înţeles că gruparea capitolină este în pole-position pentru un transfer.

 

În acest sezon, Inzaghi - tehnicianul echipei unde e legitimat şi Radu Ştefan - are la dispoziţie doi atacanţi de valoare, pe Keita şi Immobile, dar în evenutalitatea unor nedorite accidentări, Lazio ar rămâne descoperită. Ca atare, varianta Keşeru pare a fi una ideală, singurul impediment fiind reprezentat de pretenţiile avute de bulgari. Conform informaţiilor prezentate în media din Italia, conducerea echipei de la sud de Dunăre aşteaptă o sumă cuprinsă între 4 şi 5 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român.

 

"Lucrăm pentru a-l duce la Roma", a confirmat agentul lui Claudiu pentru presa din Italia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...