Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

E gata! Guardiola a făcut lumină în cazul transferului lui Messi la City! Anunţul făcut azi

Recommended Posts

FZtfVu2g.jpg

 

Pep Guardiola a pus capăt speculațiilor legate de un transfer al lui Lionel Messi la Manchester City în viitorul apropiat. Managerul ”cetățenilor” a spus că îi dorește starului argentinian să își încheie cariera la Barcelona și ar fi împotriva unei mutări chiar la echipa pe care o pregătește.

 

”Am mai spus-o o dată. Messi își va încheia cariera la Barcelona. Este și ceea ce îi doresc profund, să-și încheie cariera în Barcelona”, a spus Guardiola, vineri.

 

În ultima perioadă, s-a zvonit că City ar putea să-l transfere pe Messi, fie pentru 234 de milioane de euro, fie pentru 250 de milioane de euro. Toate aceste informații au apărut, în special, după ce Messi a refuzat inițial să discute prelugnirea contractului cu FC Barcelona. Actuala înțelegere a sud-americanului cu catalanii expiră în 2018.

 

Pep Guardiola a mai lucrat cu Lionel Messi în perioada 2008-2012, când a antrenat-o pe Barcelona, câștigând cu aceasta două Ligi ale Campionilor. În acei patru ani, și jucătorul a primit trei Baloane de Aur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...