Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Neymar e lider la assist-uri, dar a uitat să mai marcheze. Record negativ pentru brazilian

Recommended Posts

Z936JBWg.jpg

 

Neymar a egalat după doar 5 meciuri din faza grupelor recordul de assist-uri într-un sezon de Liga Campionilor, dar există și un capitol la care cifrele brazilianului lasă de dorit. Fotbalistul Barcelonei a ajuns la 6 meciuri consecutive fără gol marcat pentru echipa catalană, lucru care nu i s-a întâmplat niciodată până acum de la transferul pe Camp Nou.

 

Neymar trece prin cea mai slabă perioadă a carierei sale dacă analizăm doar capitolul goluri marcate. Sud-americanul pasează decisiv pentru coechipieri, dar a strâns 540 de minute fără să înscrie, lucru care nu i s-a întâmplat niciodată de când a fost cumpărat de Barcelona de la Santos, în 2013.

 

Jucătorul cotat de site-urile de specialitate la 100 de milioane de euro, are 12 pase decisive în actualul sezon, dar a marcat doar 6 goluri, mai puțin de jumătate față de cât reușise (13 goluri) în același punct al primului sezon cu Luis Enrique antrenor. În stagiunea precedentă, Neymar avea la această dată nu mai puțin de 11 reușite.

 

Tehnicianul catalanilor nu este însă deloc îngrijorat de situația fotbalistului care va fi suspendat pentru Clasico dacă va încasa un cartonaș galben în partida din weekend cu Real Sociedad. "Cifrele lui se vor îmbunătăți pe măsură ce va trece timpul. Sunt convins de acest lucru" a declarat antrenorul Barcelonei, conform presei din Spania.

 

Pentru Barcelona urmează partida cu Real Sociedad, de pe Anoeta, teren unde trupa catalană nu a mai câștigat de 9 ani. De atunci, Real Scoiedad a înregistrat, pe teren propriu, 5 victorii şi o remiză în campionat. În istoria celor 69 de deplasări la San Sebastian, gruparea blau-grana a înregistrat doar 17 succese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...