Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Andone a analizat șansele rivalilor în Europa: "Sunt convins 100% că una dintre ele va ajunge în primăvară"

Recommended Posts

p1356i4g.jpg

 

Ioan Andone, este convins în proporţie de 100 la sută că România va avea o formaţie în primăvara europeană, el declarând, vineri, că Astra Giurgiu şi Steaua Bucureşti au şanse importante de a merge mai departe după victoriile obţinute joi seara în Europa League.

 

"Felicit Astra şi Steaua, au realizat două rezultate extraordinare. După primele reprize ale meciurilor nu mai speram, dar uite că până la urmă şi Astra şi Steaua au întors scorul.

 

Au acumulat puncte, bravo lor, şi au şanse mari la primăvara europeană. Pentru Steaua parcă va fi puţin mai greu, iar pentru Astra puţin mai uşor, pentru că şi un egal în ultimul meci sau chiar şi o înfrângere o duce mai departe în anumite condiţii. Ar fi extraordinar ca măcar o echipă românească să avem în primăvara europeană. De fapt, sunt convins 100 la sută că una dintre ele va ajunge în primăvară. Nu credeam după cum au început grupele, dar uite că se poate. Păi Osmanlispor a bătut la Villarreal. Campionatul spaniol e greu, joacă meciuri după meciuri şi multe echipe de acolo nu pun mare preţ pe Europa League. Şansa Stelei este să câştige acolo", a afirmat Andone într-o conferinţă de presă.

 

Steaua Bucureşti a învins joi seara, cu scorul de 2-1, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia turcă Osmanlispor, în Grupa L a Europa League. De asemenea, Astra Giurgiu a câştigat cu scorul de 2-1 partida din deplasare cu Austria Viena din Grupa E.

 

În urma acestor rezultate, cu o etapă rămasă de disputat din faza grupelor, cele două echipe româneşti păstrează şanse de calificare în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...