Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Generația 2006 a Stelei se revoltă! ”Noi pentru cine am jucat?”. Răspunsul primit e incredibil

Recommended Posts

TIcw2tKg.jpg

 

Invitat în platoul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, Nicolae Dică a ținut să afle de la juristul CSA Steaua, Florin Talpan, el și colegii săi din generația 2006, care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, pentru ce echipă au jucat.

Dică și foștii săi colegi sunt revoltați de faptul că cei de la Armată nu recunosc performanțele reușite de Steaua în 2006. Deși juristul Armatei recunoaște că s-a bucurat la golurile marcate de fostul decar al roș-albaștrilor, acesta susține că Dică și compania nu au evoluat pentru Steaua.

 

Dialogul dintre Nicolae Dică și Florin Talpan:

 

”Dică: Pe mine mă doare sufletul, mi-am dorit să joc la Steaua, să câștig trofee cu Steua, să joc în Champions League cu Steaua, am ajuns într-o semifinală de cupă europeană. Am făcut performanțe, pentru Steaua. Noi pentru cine am făcut performanță? Eu zic că noi am jucat pentru Steaua și pentru România.

 

Talpan: Eu nu recunosc acea echipă.

 

Dică: Aa deci noi nu am jucat pentru Steaua. Milioane de suporteri s-au bucurat când noi am făcut performanță la Steaua. Pentru mine este o durere pentru că nu știu unde am jucat. Dumneavoastră spuneți că noi nu am jucat la Steaua. V-ați bucurat când eu marcam pentru Steaua?

 

Talpan: M-am bucurat și eu atunci, dar eu nu recunosc acea echipă și dumneavoastră nu aveți nicio vină.

 

Dică: Ați spus că dumneavoastră sunteți singura persoană care vă doriți și vă luptați ca Steaua să ajungă la Armată. Vă dați seama că sunt o grămadă de suporteri care țin cu Steaua și va trebui să țineți steagul sus, să nu faceți cum au făcut cei de la Rapid.”

 

Curtea de Apel a decis miercuri ca echipa finanțată de Gigi Becali să nu mai poată folosi denumirea de Steaua, după ce Armata a făcut apel la decizia luat de Tribunalul București în luna mai. Atunci instanța a decis ca echipa lui Becali să poată folosi în continuare numele de Steaua București.

 

Verdictul dat de Curtea de Apel nu este definitiv şi nu este executoriu, Becali putând face apel. Dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va menţine decizia, Steaua va fi obligată să revină din nou la titulatura FCSB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...