Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Șumudică e nostalgic. 2017 a început fără Rapid

Recommended Posts

UX4T3fRg.jpg

 

2016 a fost anul în care o fosta campioana a României şi-a gasit sfârşitul. Dupa o istorie de 93 de ani, Rapid a intrat în faliment. Porţile li s-au închis câştigatorilor a trei titluri, 13 Cupe şi 4 Supercupe. Marius Şumudica nici nu se gândeşte sa facă uitat clubul din Giulesti, în tricoul caruia a ridicat trei trofee.

 

Fostul atacant din Grant a rememorat, pentru Digi Sport, cum a ajuns să fie un fan înfocat al feroviarilor.

 

”Când am văzut 25-30 de mii de suporteri pe Republicii. Stadionul plin de la 9 și se juca la 11. Era tramvaiul 3. Pleca pe Uranus plin. Am zis "doamne, nu știu ce e asta"! Mi-a plăcut tot timpul... Galeria aia... cum batea samba la tobe. Am zis: "e visul meu e viata mea"

 

De multe ori mă dădeam accidentat și mă duceam să văd Rapidul. Eram bolnav. Te îmbolnăvești cu Rapidul”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport.

 

Foşti antrenori ai Rapidului, Mircea şi Răzvan Lucescu speră să se găsească o soluţie pentru salvarea echipelor care se confruntă cu mari probleme financiare.

 

”Ar fi fost foarte simplu, așa cum se întâmpla peste tot, ca organizațiile locale, primăriile să reușească din punct de vedere legal să poată ajuta echipele de fotbal pentru că este imaginea orașului”, a zis Mircea Lucescu, actualul antrenor al lui Zenit.

 

”La fel ca Steaua e și Rapid, și U Craiova, adevărata Craiova, adevărata Poli Timișoara. Au dispărut Farul, FC Argeș... Echipe care însemnau ceva...”, a precizat și Răzvan Lucescu.

 

Mircea Lucescu i-a adus Rapidului titlul, în 1999, iar Răzvan Lucescu i-a dus pe giuleşteni, în sezonul 2005-2006, până în sferturile Cupei UEFA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...