Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Gigi Becali contraatacă! Planul prin care finanțatorul Stelei vrea să câștige războiul cu Armata

Recommended Posts

Guest wLLy

786247-785465-14550419667015ce4b.jpg


 


 


Gigi Becali a pierdut momentan dreptul de a mai folosi însemnele ”Steaua” și ”Steaua București”, după o decizie a Curții de Apel, dar va ataca hotărârea la Înalta Curte de Casație și Justiție.


 


 


Chiar dacă Becali și-a făcut singur curaj, când a spus că nu crede că magistrașii de la ÎCCJ vor menține decizia Curții de Apel, latifundiarul pregătește deja o altă cale de contraatac în războiul cu Armata. 


”Voi merge până la Curtea Europeană de Justiție în acest caz. Să văd eu ce judecător va mai spune că zăpada e neagră. Judecătorul va plăti!


 


Ce credeți, că judecătorul nu știe că asta este echipa Steaua și că nu poate schimba numele de la Registrul Comerțului?”, a ”tunat” Gigi Becali, într-o intervenție în EXCLUSIVITATE în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.


 


CSA Steaua a anunţat la finalul anului trecut reînfiinţarea secţiei de fotbal, care va avea ca obiectiv ajungerea în prima ligă din 2020.


În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.


 


FC Steaua a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.


 


De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret.


 


Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.


 


Sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...