Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Contra, aproape să îşi găsească echipă! Un român, în capul listei de achiziţii

Recommended Posts

JGK3ewbg.jpg

 

Cosmin Contra este foarte aproape de a o prelua pe Maccabi Tel Aviv, iar primul transfer pe care "Guriţă" îl va face la noua echipă e Dorin Rotariu.

 

Dorit de Mutu la Dinamo, "Guriţă" a avut revenirea în Ştefan cel Mare blocată de faptul că echipa şi-a revenit pe ultima sută de metri, iar oficialii nu au avut argumentele necesare pentru a se despărţi de Andone.

 

Dar fostul fundaş dreapta nu duce lipsă de oferte, în aceste zile purtând tratative avansate cu Maccabi Tel Aviv, anunţă ProTv. Doar pe 2 în campionat, la 12 puncte de liderul Hapoel Beer Sheva, oficialii lui Maccabi pregătesc deja sezonul viitor, iar tehnicianul român e văzut candidatul ideal să îl înlocuiască pe Shota Arveladze.

 

Pe lângă salariul consistent, Contra va avea şi mână liberă la transferuri, anunţă sursa citată, iar primul nume pe lista sa e Dorin Rotariu, fotbalist chiar la Dinamo. Mijlocaşul ofensiv a vorbit despre faptul că îşi doreşte o provocare în afara ţării, iar Israel ar putea reprezenta o bună rampă de lansare în fotbalul mare.

 

La Maccabi Tel Aviv evoluează în acest moment mai mulţi jucători cu nume, printre ei Benayoun (fost la Liverpool, Chelsea şi Arsenal) sau Medunjanin (ex Alkmaar, Valladolid şi Deportivo).

 

1,75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Rotariu, conform transfermarkt.de, dar Negoiţă cere, se pare, mai mult, fotbalistul fiind cel mai bun produs de export al ultimilor ani la Dinamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...