Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Popa, declaraţia săptămânii! ”Cer bani de la nevastă pentru jucători. Ea lucrează și câștigă”

Recommended Posts

MytS8BOg.jpg

 

Situaţie tot mai complicată în Liga 1. Cele mai multe dintre formaţiile de pe prima scenă fotbalistică din România sunt într-o criză financiară fără precedent. Jucătorii și staff-urile tehnice sunt neplătite de luni bune, iar unele echipe sunt în insolvență, chiar la limita supraviețuirii.

 

Chiar dacă situația de la club nu este una deloc roz, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, are puterea să facă haz de necaz. Tehnicianul de 63 de ani a declarat, mai în glumă mai în serios, că se împrumută de la soția sa pentru a-și putea ajuta jucătorii cu bani.

 

”Dacă jucătorii o să-mi ceară bani o să le dau. Eu nu am, dar o să cer bani de la nevastă mea, că ea lucrează și câștigă niște bani”, a declarat Ionuț Popa, la Digi Sport Special.

 

Bănățenii s-au reunit pe 7 ianuarie, iar de pe 10 se află în cantonament la Poiana Brașov unde vor sta până pe 17 ianuarie. La întoarcere, aceștia vor susține trei partide de verificare, cu Național Sebiș, Spartak Subotica și Honved Budapesta.

 

În aceeași situație cu ACS Poli Timișoara se află jumătate din echipele din Liga 1. Este vorba despre Gaz Metan, Astra, CSM Poli Iași, Pandurii, Concordia și ASA Tg Mureș. La aceste formații, jucătorii și staff-ul tehnic sunt neplătiți de luni bune.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...