Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Noul Ibra”, la un pas de Real Madrid. Poate semna în următoarele zile

Recommended Posts

pvqvAYQg.jpg

 

Unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Europa, suedezul Alexander Isak, de la AIK Solna, ar putea semna cu Real Madrid în următoarele zile. Atacantul de culoare, în vârstă de 17 ani, supranumit ”noul Zlatan Ibrahimovic” va ajunge însă în capitala Spaniei abia în vară, întrucât Real Madrid nu poate înregistra jucători în iarnă, din cauza interdicției la transferuri.

 

Conform Marca, Alexander Isak a ajuns la un acord cu Real Madrid și va semna pe cinci ani cu ”Los Blancos”, care se pare că au câștigat lupta cu Bayern, Chelsea, Manchester City, PSG și Juventus. Campioana Europei le-a luat fața rivalelor încă din finalul anului trecut, când l-a convins pe tânărul jucător cu origini în Eritreea să viziteze centrul de pregătire al clubului dela Valdebebas.

 

Isak nu este primul jucător talentat pe care Realul îl transferă, deși a avut de înfruntat o mare concurență. În ultima perioadă, madrilenii i-au mai luat și pe norvegianul Martin Odegaard, paraguayanul Sergio Diaz și uruguayanul Federico Valverde. În ceea ce îl privește pe Odegaard, scandinavul a fost împrumutat, chiar în ianuarie, la Heerenveen.

 

În sezonul recent încheiat în Suedia, Isak, care are o înălțime de 1,90 metri, a marcat 13 goluri pentru AIK, în 29 de jocuri. Echipa sa a încheiat sezonul pe locul al doilea, la șase puncte în urma campioanei Malmo.

La începutul lui 2017, atacantul de 17 ani a debutat deja și în naționala mare a Suediei, pentru care a și înscris, în amicalul câștigat cu 6-0 în fața Slovaciei, la Abu Dhabi, pe 12 ianuarie. Datorită acelui gol, el a devenit și cel mai tânăr marcator din istoria Suediei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...