Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Budescu ar lua un geamantan de bani la Steaua, dar e interesat de oferta Astrei

Recommended Posts

NTyBS48g.jpg

 

Doar dacă vrea să demonstreze cine ştie ce, Gigi Becali ar accepta ce i-a cerut Constantin Budescu. Pentru că după ce patronul FCSB a declarat că a crescut oferta de la 100.000 de euro la 200.000 la semnătură, Budescu i-a transmis că se teme pentru ce s-ar putea întâmpla la echipă şi ca să fie cât de cât sigur, vrea 400.000 de euro în momentul în care parafează actele şi un salariu de 20.000 de euro.

 

Iar dacă ţinem cont că în ciuda ofertei celor de la Astra, 150.000 de euro la semnătură şi 15.000 de euro pe lună, Budescu a preferat să meargă în cantonament cu cei din Giurgiu, nu cu Steaua în Cipru, pare evident către ce echipă îl trage aţa. Este important însă şi că Ioan Niculae e dispus să-i ofere şi 40 la sută dintr-un viitor transfer care s-ar produce în timpul unui an şi jumătate, pe cât s-ar semna înţelegerea. Decisivă va fi discuţia pe care jucătorul o va purta cu Ioan Niculae, patronul Astrei, convorbire care s-ar putea purta chiar azi.

 

Budescu a ajuns în urmă cu două zile în cantonamentul din Cipru, iar luni dimineaţă a făcut primul antrenament. Şumudică nu l-a folosit în partida amicală, jucată cu echipa de liga a II-a Pafos, scor 7-0, meci în care a marcat inclusiv fiul său, Ştefan. Azi Budi trece la două antrenamente zilnice, alături de restul grupului. Întrebat de colegi dacă totul e rezolvat cu Astra şi rămâne cu ei, Budescu le-a răspuns că nu a bătut palma cu nimeni, dar că şi-ar dori să rămână la Astra dacă şi clubul se ţine de promisiunea pe care i-a făcut-o.

 

Budescu, 27 de ani, are acum o cotă de un milion de euro pe transfermarkt.de, după ce în urmă cu un an ajunsese la 3 milioane de euro.

 

177 de meciuri a jucat Budescu pentru Astra, partide în care a marcat 66 de goluri şi a oferit 50 de assisturi. În această perioadă a participat la cucerierea celor 3 trofee din istoria clubului: titlul de campioană, Cupa României şi Supercupa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...