Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Stoichiţă, atac la Armată! ”Acțiunea asta este împotriva fotbalului românesc. La mijloc sunt alte interese”

Recommended Posts

aCD2KtUg.jpg

 

Mihai Stoichiță dă cărțile pe față. Fostul antrenor al Stelei este de părere că Florin Talpan este băgat la înaintare și consideră că la mijloc sunt alte interese. Stoichiță susține că acest scandal nu face rău doar echipei Steaua, ci întreg fotbalului românesc.

 

”Domnul Talpan vrea să facă un titlu de glorie din acțiunea asta pe care o are împotriva fotbalului românesc, că nu este împotriva Stelei, este împotriva fotbalului românesc”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport Matinal.

 

Stoichiță era antrenorul Stelei în momentul în care echipa a trecut de la Armată la societate pe acțiuni și consideră că echipa pe care o finanțează în acest moment Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Tehnicianul de 62 de ani nu este de acord cu modalitatea aleasă de Armată.

 

”Noi, cei care am fost la Steaua după 2000, am fost antrenori la altă echipă? Eu am fost și înainte la Steaua și cred că tot la Steaua am fost și după. După ani și ani în care ai acceptat această situație vii acum și spui că nu-ți mai convine această situație, cred că au fost lucruri care au deranjat anumite persoane.

 

Eu eram antrenor la Steaua când s-a făcut predarea, Armata a cedat echipa. În 1998, când a avut loc schimbarea, de ce nu au avut această problemă cei din Minister. Din 98 până acum de ce nu au făcut acest demers cei care iubeau atât de mult Steaua, de ce au tăcut? De ce în 1998 nu ați spus asta? Nu cred că Piți este inițiatorul acestei idei, că aderă la ea este altceva, oricine poate adera, dacă merge. Dar timp de 5 ani este o gaură neagră”, consideră Stoichiță.

 

Prieten bun cu Marius Lăcătuș, Stoichiță a dezvăluit că l-a avertizat pe fostul număr 7 al roș-albaștrilor că proiectul la care a aderat este unul destul de riscant.

 

”Eu cu Marius suntem prieteni, dar el poate să aibă o altă opinie. Eu i-am zis că s-a înrolat la o treabă foarte grea și destul de riscantă, i-am urat succes. S-ar putea ca pasiunea pentru Steaua să dispară, dacă o ia de la Liga a 5-a. Este trist pentru că vedem scindarea unei generații”, a mai spus fostul antrenor al Stelei.

 

CSA Steaua a anunțat că își va face echipă de fotbal de seniori, pe care o va înscrie în liga a 4-a, coordonatorul proiectului urmând a fi Marius Lăcătuș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...