Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Tudorie, noul Bărcăuan? Reghe l-a reprofilat pe tânărul atacant

Recommended Posts

Oe2iMSrg.jpg

 

Steaua a început cel de-al doilea cantonament al iernii. Deși spera să primească întăriri pentru acest ultim stagiu de pregătire, Laurențiu Reghecampf a plecat în Antalya cu 24 de jucători și fără niciun nume nou în lot. Finanțatorul echipei, Gigi Becali, nu a reușit încă să-i aducă tehnicianului jucători pe posturile deficitare. Singurii fotbaliști care au venit sub comanda lui Reghe în această iarnă au fost Harlem Gnohere și Denis Alibec.

 

Prin transferurile celor doi, roș-albaștrii s-au acoperit în atac, însă marea problemă a echipei antrenate de Reghe este apărarea. Cum Alin Toșca este aproape de o despărțire de Steaua, tehnicianul de 41 de ani ar mai avea la dispoziție doar doi fundași: Gabriel Tamaș și Marco Momcilovic, primul poate evolua atât în centru cât și pe partea dreaptă, iar cel de-al doilea poate juca fundaș stânga, dar și central.

 

În aceste condiții antrenorul Stelei se vede nevoit să improvizeze. În primul amical din Antalya, pe care vicecampioana l-a pierdut cu Qarabag, scor 0-2, Reghe l-a folosit în centrul defensivei pe atacantul Alexandru Tudorie. Acesta încearcă să urmeze modelul folosit de Ioan Andone în perioada 2003 - 2004, când, tot în lipsă de fundași, l-a folosit pe Cosmin Bărcăun, care juca atacant, pe postul de fundaș central.

 

Cum Tudorie nu a reușit să se impună ca atacant, iar Steaua are, în acest moment, soluții mai bune în ofensivă, tehnicianul a decis să-i schimbe postul jucătorului de 20 de ani. Nu este totuși pentru prima dată când Reghecampf îl încearcă pe jucătorul venit de la Oțelul pe postul de fundaș central. În cantonamentul din vara lui 2016, Tudorie a fost folosit în apărare în amicalul cu NK Turnisce.

 

În acest moment, din lotul Stelei pe postul de fundaș central mai pot evolua Wilfred Moke, dar și căpitanul echipei Mihai Pintilii. Pe partea dreaptă a apărării, Reghe îi poate folosi pe Gabriel Enache și Ovidiu Popescu, iar pe stânga, pe mai poate juca Lucian Filip, proaspăt revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon timp de 8 luni.

 

Steaua caută totuși să se întărească în apărare și după ce s-a înțeles cu Junior Morais, jucător care va ajunge în curtea vicecampionilor în vară, speră să-l rezolve transferul lui Mihai Bălașa, pe care dorește să-l împrumute de la AS Roma. Pe lista staff-ului roș-albaștrilor se mai află și un fundaș central elvețian, care evoluează în prezent în prima ligă din Țara Cantoanelor.

 

Fernando Varela, Paul Papp şi Cătălin Carp au fost fundaşii centrali care au părăsit-o pe Steaua în vară, conducerea aducându-l în schimb doar pe Bogdan Mitrea, o cruntă dezamăgire, jucător care și-a și reziliat contractul cu echipa finanțată de Gigi Becali.

 

Lotul Stelei pentru cantonamentul din Antalya:

 

PORTARI: Florin Niță, Eduard Stăncioiu, Ionuț Poiană;
FUNDAȘI: Gabriel Enache, Gabriel Tamaș, Alin Toșca, Wilfried Moke, Marko Momcilovic, Gabriel Simion;
MIJLOCAȘI: Adrian Popa, Antonio Jakolis, Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Muniru Sulley, Vlad Achim, Lucian Filip, William De Amorim, Fernando Boldrin, Vlad Mihalcea;
ATACANȚI: Denis Alibec, Harlem Gnohere, Florin Tănase, Dennis Man, Alexandru Tudorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Tudorie-noul-Barcauan-Reghe-l-a-reprofilat-pe-tanarul-atacant

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...