Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Andres Iniesta va primi contract pe viață la Barcelona

Recommended Posts

o6STXVBg.jpg

 

La finalul anului trecut, căpitanul Barcelonei a confirmat că a început negocierile în vederea semnării unui nou contract, întrucât actuala înțelegere expiră peste un an și jumătate. Acum, Barcelona vrea să-i ofere un contract pe viață, iar fotbalistul se va putea retrage atunci când dorește.

 

Conform jurnaliștilor spanioli, Iniesta își dorește ca discuțiile cu Barcelona să se finalize cât mai repede, întrucât vrea să rămână pe ”Camp Nou”: ”Aș fi încântat dacă nu ar mai fi nevoie să discut despre acest subiect și mâine”, a spus căpitanul echipei antrenate de Luis Enrique.

 

”Nu au existat probleme între mine și club, iar lucrurile au fost mereu clare. Am avut o relație discrată și, ținând cont de cum arată lucrurile pe teren, sunt optimist în privința viitorului”, a declarat Iniesta, care a menționat că vrea să-și încheie cariera la Barcelona.

 

Pentru că ține la căpitanul echipei, conducerea clubului catalan a ales să-i propună un contract pe viață, astfel încât fotbalistul va putea continua la Barcelona atât timp cât dorește.

Iniesta le-a spus apropiaților că nu vrea să o ia pe urmele lui Xavi, care a ajuns în Qatar. ”Am spus de un milion de ori că îmi doresc să rămân aici, dar decizia aparține clubului, nu mie. Nu sunt eu președinte”, a mai spus Iniesta.

 

Iniesta a câștigat la clubul catalan de opt ori campionatul, de patru ori Copa del Rey, de patru ori UEFA Champions League, de șapte ori Supercupa Spaniei, de trei ori SuperCupa Europei și de alte trei ori, Cupa Mondială a Cluburilor.

Marea absenţă din lotul catalanilor în partida de duminică cu Eibar, Andres Iniesta a fost lăudat de către antrenorul său. Luis Enrique recunoaşte că nu are înlocuitor pe măsură pentru mijlocaşul de 32 de ani.

 

"Nimeni - nici în echipă, nici în lumea fotbalului - nu se compară cu Iniesta, asta este problema. Am jucători foarte buni în acea poziţie, toţi pot contribui atât la faza de atac cât şi la apărare, dar nu am văzut niciun jucător în lume similar sau de acelaşi nivel cu Andres Iniesta", a explicat Luis Enrique.

 

În prima parte a sezonului actual, Luis Suarez, Sergio Busquets, Neymar și Javier Mascherano și-au prelungit contractele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Andres-Iniesta-va-primi-contract-pe-viata-la-Barcelona

Edited by AdriaN
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...