Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Explicaţiile "căderii" lui Atletico Madrid. Cifre înfiorătoare contra celorlalţi granzi din Primera

Recommended Posts

pQYIE1qg.jpg

 

Atletico Madrid nu mai este în acest sezon echipa care s-a luptat de la egal la egal în ultimii ani cu granzii Barcelona şi Real Madrid.

 

După 2-2 la Bilbao, cu Athletic, echipa lui Diego Simeone a încheiat turul din Primera Division doar pe locul 4, la şase puncte de podium, opt în spatele liderului Real, care are şi un meci mai puţin disputat.

 

Campioană de iarnă anul trecut, Atletico riscă acum să nu prindă nici măcar locurile de Liga Campionilor, în anul în care îşi va inaugura noul stadion, deoarece se află la egalitate de puncte cu a cincea clasată, Real Sociedad.

 

Gruparea de pe Vicente Calderon a câştigat doar de zece ori în 19 etape şi a adunat 35 de puncte, cu nouă mai puţin decât "zestrea" din urmă cu un an, de la final de tur, şi cu 15 în minus după acelaşi număr de runde decât în 2013-2014, sezon în care a cucerit titlul.

 

Apărare mai slabă, puncte puţine în derby-uri

 

Atletico Madrid a primit de două ori mai multe goluri în tur decât sezonul trecut, 16 faţă de opt, şi s-a descurcat îngrozitor contra echipelor de top.

 

A cucerit doar două puncte din 18 posibile contra celorlalte formaţii aflate în top 7 din Primera Division: a remizat cu Barcelona şi Bilbao şi a pierdut cu Real Madrid, Sevilla, Sociedad şi Villarreal.

Atletico a fost penalizată şi cu nu mai puţin de patru penalty-uri în tur, faţă de unul anul trecut. Surprinzător, echipa lui "Cholo" Simeone a acumulat 7220 de pase, faţă de sub 6000 anul trecut, şi a reuşit să nu primească gol în zece din cele 19 etape.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Explicatiile+caderii+lui+Atletico+Madrid+Cifre+infioratoare+cont

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...