Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ultimul transfer al Stelei, la primul antrenament sub comanda lui Reghe

Recommended Posts

tSlUwOFg.jpg

 

La trei zile după ce a fost prezentat oficial de către Steaua, Mihai Bălașa a luat parte la primul antrenament sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

 

Într-o fotografie postată pe contul oficial de Facebook al vicecampioanei României, Bălașa a apare, pe plajă, în timpul unei ședințe de pregătire, alături de cei doi brazilieni veniți de la Astra, în vară, William de Amorim și Fernando Boldrin.

 

În amicalul desfășurat joi, cu Terek Grozny și încheiat cu scorul de 1-1, Mihai Bălașa nu a fost inclus în lot de către Laurențiu Reghecampf. În partida contra cecenilor, golul Stelei a fost marcat de către Enache, din penalty.

 

Steaua a plătit celor de la AS Roma 500.000 de euro în schimbul lui Mihai Bălașa, italienii păstrând și un procent de 15% dintr-un viitor transfer al fundașului lansat în fotbalul mare de Viitorul lui Gică Hagi.

 

În prima parte a sezonului, Mihai Bălaşa a fost împrumutat de AS Roma în Serie B, la Trapani. Românul a jucat în 8 meciuri pentru sicilieni, doar două dintre acestea ca titular. În precedentele două stagiuni, Bălaşa a jucat la Crotone, formaţie la care a bifat 53 de prezenţe în Serie B şi a marcat două goluri. Bălașa a fost cumpărat de Roma în 2013, de la Viitorul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...