Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Inamicul publicului pe ”Santiago Bernabeu”. Benzema a fost huiduit copios de fani

Recommended Posts

lBa8piYg.jpg

 

Karim Benzema a fost huiduit în momentul anunțării echipelor de către crainic în startul partidei. Publicul și-a manifestat dizgrația față de francez și pe durata jocului.

 

Dacă fanii au ales să-i aplaude pe mai toți jucătorii lui Zinedine Zidane, nu de același tratament s-a bucurat și Karim Benzema. Când numele francezului a fost anunțat de către crainicul stadionului, în startul meciului, fanii prezenți pe ”Santiago Bernabeu” au pornit un val de fluierături și huiduieli.

 

Reacția tribunei la adresa francezului s-a făcut auzită și pe durata meciului. În minutul 36, în urma unui fault asupra lui Zurutuza, starul lui Zidane a fost din nou huiduit. Același scenariu s-a petrecut și după o oră de joc, când lansat de Toni Kroos, Benzama a fost deposedat de Navas în careu.

 

Zidane și-a luat inima în dinți și l-a înlocuit, în minutul 66, cu Alvaro Morata. În mometul schimbării, fanii s-au împărțit. Unii au preferat să-l aplaude, în timp ce alții au l-au huiduit în continuare. Reacția tribunei se datorează jocului slab prestat de francez în ultimele partide. Benzema a strâns 25 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile, și a înscris de 10 ori.

 

Alt ”preferat” al tribunei de pe ”Santiago Bernabeu” a fost Danilo, și el fluierat încă din startul partidei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...