Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Becali a fost păcălit de Armată!” Chipciu a spus care este Steaua adevărată

Recommended Posts

kpj7NSSg.jpg

 

Alexandru Chipciu (27 de ani), integralist în derby-ul românilor din Belgia, unul dintre protagoniștii partidei de pe ”Stade Constant Vanden Stock”, a spus, într-un interviu EXCLUSIV, acordat pentru Digi Sport, ce părere are și despre scandalul anului în România, cel dintre Steaua și Armată.

 

Fostul căpitan al roș-albaștrilor a explicat care este Steaua adevărată și care au fost momentele care i-au marcat cariera și pe care nu le va uita niciodată.

 

”Am spus mereu că Steaua... jucătorii merită aplauze, să se vorbească despre ei. Legat de scandal, pentru mine, și dacă s-ar schimba numele, rămân momentele pe care le-am simțit în anii ăia. Cred că alea au fost lucrurile care au rămas și alea vor dăinui mereu pentru că nimeni nu-mi poate lua trăirile pe care le-am avut atunci. Victorii la rând cu Dinamo, Champions League, asta e tot ce contează.

Eu cred că asta este Steaua!”, a spus Chipciu pentru Digi Sport.

 

Chipciu mai crede că dacă actuala echipă va fi obligată până la urmă să-și pună un alt nume nu va fi decât efectul faptului că Gigi Becali s-a lăsat dus de Armată.

 

”Va fi o problemă majoră când noua Steaua nu va mai avea coeficientul de acum din Europa. Dar, Steaua a evoluat în cupele europene pe baza unui coeficient îmbunătățit an de an datorită rezultatelor pozitive. De aceea cred că actuala echipă este continuatoarea.

 

Iar dacă cei de la UEFA vor decide să nu mai fie așa, eu zic că Becali a fost păcălit de către cei de la Armată. La acel moment, cei de acolo nu mai aveau bani să țină o echipă în prima ligă și l-au băgat pe dânsul.

Poate mulți zic că se găseau alți investitori, dar nu e așa. Nu se gândeau că o să avem 14 calificări consecutive în Europa. Sper să mergem înainte!”, a mai spus Chipciu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...