Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Toşca, după debutul perfect în faţa MSN-ului: "M-au felicitat toţi colegii"

Recommended Posts

eS06Vs6.jpg

 

Alin Toşca a avut parte de un debut de vis în tricoul lui Betis. Fundaşul plecat de la Steaua în această iarnă le-a făcut faţă cu brio super atacanţilor Barcelonei, Messi, Suarez şi Neymar, fiind integralist la 4 zile după ce a semnat, în meciul încheiat la egalitate, 1-1. 

 

"Mi s-a schimbat viaţa în bine odată cu acest transfer. Sunt convins că o să fie şi mai bine dacă sunt conştiincios şi fac ce mi se spune. În momentul în care transferul s-a făcut deja am început să mă gândesc, iar când la antrenamentele tactice am văzut că sunt în prima echipă m-am gândit şi mai mult. M-au felicitat toţi colegii şi antrenorul.

 

Având în vedere că este un campionat puternic, poate cel mai puternic din lume, am şanse mai mari să joc şi la echipa naţională. Înainte să intru pe teren mă gândeam la indicaţiile antrenorului. A fost o senzaţie extraordinară când i-am auzit pe suporteri cântând", a declarat Toşca la ProSport LIVE.

 

Internaționalul român de 24 de ani a semnat un contract până în 2021 cu andaluzii și va câștiga peste 1.5 milioane de euro în ce 4 ani și jumătate de contract. La noua sa echipă poartă tricoul cu numărul 21.

 

Toșca este un jucător crescut de Steaua, dar a fost cedat la Urziceni în 2010. Fundașul a revenit la echipa antrenată de Reghecampf în 2014, când a fost transferat de la Viitorul.

 

29 de meciuri are jucat Toșca pentru Steaua în acest sezon, în toate competițiile.

96 de meciuri și un gol are Toşca pentru Steaua, reuşind să cucerească patru trofee 1 titlu, o Cupă şi 2 Cupe ale Ligii. El este un fotbalist polivalent, care poate fi utilizat pe două posturi: în centrul apărării sau ca fundaş stânga.

1 milion de euro va primi Steaua în schimbul lui Toșca, banii urmând a fi virați în 3 tranșe.

1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Toşca, potrivit transfermarkt.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...