Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

De ce nu depun cluburile actele de transfer? Doar 8 jucători înregistrați la LPF

Recommended Posts

SLicUou.jpg

 

La o săptămână de la data oficială în care a început perioada de mercato în România, cluburile din Liga 1 nu se înghesuie să înregisitreze jucători la Liga Profesionistă de Fotbal. Până în prezent, doar 8 jucători au fost înregistrați, conform site-ului oficial al LPF.

 

Dacă în urmă cu câțiva ani cluburile din România investeau sume importante de bani în transferuri, lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă. Steaua a rămas singura formație care plătește pentru jucători, iar restul echipelor preferă să aducă jucători liber de contract.

 

În startul actualei perioade de mercato, deși majoritatea cluburilor din Liga 1 au adus mai mulți jucători, nu se înghesuie să-i inregistreze la Liga Profesionistă de Fotbal. Astfel, pe site-ul LPF apar doar 8 jucători înregistrați până acum.

Spre deosebire de campionatele din vestul Europei, unde astăzi este ultima zi de mercato, perioada de transferuri din România se încheie pe 20 februarie. Astfel, cluburile din Liga 1 mai au timp în următoarele 3 săptămâni să-și întărească loturile.

 

JwswyBk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...