Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Nintendo Switch nu va avea niciun joc preinstalat

Recommended Posts

Nintendo-Switch_21-630x401.jpg


Șansele sunt împotriva lui Switch, disponibil din 3 martie. La prețul de 300$, se apropie prea mult de PS4 și Xbox One, ambele care oferă la pachet și unul sau două jocuri video, iar numărul jocurilor din primele două luni de la lansare este mai mic de 15. Dintre acestea, doar The Legend of Zelda: Breath of the Wild va trage sistemul după el (deși va fi lansat și pe Wii U), restul fiind porturi ale unor titluri disponibile pe PC și celelalte console (I Am Setsuna, Has-Been Heroes, World of Goo ș.a.m.d.). Ar mai fi 1-2-Switch, joc de petreceri, dar care costă 50$.

Astăzi, Nintendo a atenționat investitorii că Switch va fi lansat fără niciun joc video sau software dedicat divertismentului preinstalat. Pentru comparație, Wii U a venit cu NintendoLand, iar Wii primea la pachet Wii Sports, ce a fost o alegere genială.
Ca urmare, clienții vor trebui să cheltuiască 300$ pe consolă plus valoarea jocurilor de care sunt interesați (The Lengend of Zelda va costa 60$, de exemplu). Wii a zburat de pe rafturi pentru că integra o mulțime de jocuri drăguțe reunite în Wii Sports, ce scădea riscul achiziției. În cel mai rău caz, dacă sistemul nu era pe gustul familiei, măcar cei mici puteau să aibă activitate fizică. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...