Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Stanciu trece peste critici! A marcat golul lunii ianuarie la Anderlecht

Recommended Posts

xGKiTOf.jpg

 

Golul marcat de Nicolae Stanciu în partida pe care Anderlecht a câştigat-o, cu scorul de 3-1 (2-0), în faţa lui St Truiden, pe 22 ianuarie, a fost desemnat cea mai frumoasă reuşită a lunii trecute de fanii grupării belgiene, anunță news.ro.

 

Stanciu, care a jucat tot meciul, a marcat în minutul 65. Internaţionalul român a recuperat un balon în propria jumătate de teren, a făcut o cursă de 50 de metri, a driblat un adversar şi a înscris cu un şut la vinclu de la 16 metri.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Tielemans, în minutele 31 şi 90+2, al doilea din penalty, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Gerkens, în minutul 71.

 

Stanciu a mai fost nominalizat, la premiul de cel mai frumos gol al lunii ianuarie, și cu reușita din meciul cu Westerlo, câștigată de Anderlecht cu 4-2 în deplasare. De asemenea, la acest premiu au mai concurat Lukasz Teodorczyk și Youri Tielemans, tot cu golurile din respectiva partidă.

 

Pe de altă parte, Youri Tielemans a fost votat de către fani jucătorul lunii ianuarie. Pe lângă mijlocașul belgian de 19 ani, pentru acest premiu au mai fost nominalizați Leander Dendoncker, Ivan Obradovic, Lukasz Teodorczyk și Bram Nuytinck.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...