Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Un fost căpitan al Stelei îl critică pe Alibec: "Are minte de copil!"

Recommended Posts

9ossM1J.jpg

 

Alibec a primit deja opt cartonaşe galbene în acest sezon al Ligii 1 şi va fi suspendat la fiecare avertisment, până la finalul sezonului regulat. Marius Baciu, cel mai eliminat jucător din istoria Stelei, a comentat atitudinea avută de vârful venit de la Astra.

 

La primul meci oficial pentru roş-albaştri, Alibec a fost înger şi demon pentru echipa condusă de Reghecampf. A obţinut penalty-ul din care tot el a făcut 1-0, dar apoi a fost eliminat prosteşte, după ce a văzut al doilea galben pentru o simulare stupidă.

 

Transformarea într-un "Bad Boy" a lui Alibec nu este întâmplătoare, el fiind printre cei mai avertizaţi jucători cu galbene în acest sezon. Cel mai eliminat jucător din istoria Stelei (7 roşii), Marius Baciu, a comentat pentru Gazetă atitudinea avută de actualul lider al Stelie.

 

"Ha, ha, ha! E vreo glumă, ceva? N-am cum să fiu eu peste "Fiara" Lăcătuș. Nu-mi vine să cred că sunt numărul unu la eliminări", şi-a început fostul căpitan din Ghencea discursul în interviul acordat sursei citate, pentru ca apoi să vorbească despre atacantul venit de la Astra:

 

"Bine, Alibec are minte de copil... Să faci astfel de gesturi, care n-au niciun sens. În loc să stea potolit și să-și facă treaba, el dă din mâini, simulează și e eliminat! După mine, și arbitrul e vinovat. Prea scoatem cartonașele din buzunar la orice tâmpenie".

 

Potrivit regulamentului, un jucător este suspendat la 4 cartonaşe galbene, apoi la 7, la 9 şi la fiecare care urmează acestora. Vestea bună pentru Alibec şi pentru Steaua e că atacantul vicecampioanei mai poate evolua doar în trei meciuri în sezonul regulat, apoi, în play-off, avertismentele se anulează.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...