Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Luis Enrique nu e interesat de controversele privind arena pe care se va juca finala Cupei Regelui

Recommended Posts

2BnWMbD.jpg

 

Luis Enrique evită să intre în controversa legată de arena pe care se va disputa finala Cupei Regelui, dintre FC Barcelona şi Deportivo Alaves. Tehnicianul catalanilor spune că nu este interesat de aceste discuţii şi că este îi indiferent unde va avea loc ultimul act.

 

La fel ca în fiecare din ultimii trei ani, Barcelona a cerut ca finala Cupei Regelui să se dispute pe stadionul marii rivale Real Madrid, Santiago Bernabeu. La fel ca în fiecare an, oficialii grupării din capitala Spaniei au refuzat, oferind explicaţii mai mult sau mai puţin credibile.

 

"Asta se întâmplă în fiecare an. Înţeleg ce spune fiecare club, nu e ceva care să mă îngrijoreze. Nu mă interesează când vom juca şi unde vom juca.

 

Nu-mi place să fiu atras în controverse şi chiar nu vreau să răspund la asta. Nu sunt genul care să dea naştere la polemici. Treaba mea este să îmbunătăţesc jocul echipei şi să obţin rezultate", a declarat Luis Enrique.

 

După refuzul celor de la Real Madrid, Barcelona a depus o cerere ca ultimul act să aibă loc pe propria arenă, Camp Nou. La rândul lor, oficialii lui Alaves au propus ca meciul să se joace pe San Mames, stadionul lui Athletic Bilbao.

Echipa calificată în premieră în finala Cupei susţine că Ţara Bascilor ar câştiga 10 milioane de euro din găzduirea partidei, iar Alaves ar beneficia de un număr mare de fani, ceea ce nu s-ar întâmpla în cazul în care partida s-ar disputa pe un alt stadion.

 

Oficialii lui Bilbao au anunţat, însă, că San Mames nu este disponibil pe 27 mai, în condiţiile în care, trei zile mai târziu, pe celebra arenă are loc un concert Guns N'Roses, iar promotorii acestuia au cerut să aibă la dispoziţie stadionul cu 7-8 zile înainte de eveniment.

 

Astfel, Camp Nou ar avea prioritate pentru organizarea finalei.

 

Mai există şi o altă variantă. Preşedintele lui Atletico Madrid, Enrque Cerezo, a anunţat că meciul poate fi găzduit de arena Vicente Calderon, însă trebuie ca Deportivo Alaves şi FC Barcelona să se pună de acord în privinţa acestui stadion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...