Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Chipciu critică Steaua pentru un transfer făcut în iarnă: "S-a despărţit prea uşor de el!"

Recommended Posts

6ubPw6c.jpg

 

Chipciu este de părere că Steaua a renunţat mult prea uşor la Toşca, un fotbalist care asigura siguranţă în linia defensivă şi care putea fi transferat pe o sumă mai mare în Vest.

 

În această primăvară vicecampioana a suferit foarte mult pe faza de construcţie, însă şi carenţele din defensivă au fost evidente. "Toată lumea ştie ce probleme avem în zona fundaşilor centrali", a spus Mihai Stoica în urmă cu mai puţin de două săptămâni, într-o conferinţă de presă, însă lucrurile puteau sta diferit dacă roş-albaştrii nu renunţau atât de uşor la Toşca.

 

De aceeaşi părere e şi fostul şeptar al Stelei, Chipciu. Becali a acceptat în iarnă oferta lui Betis, de un milion de euro, iar internaţionalul a devenit o piesă indispensabilă în angrenajul echipei din Sevilla, în ciuda faptului că ultimul meci (cu Real Madrid) nu a fost unul ideal. Mijlocaşul lui Anderlecht e convins că fostul său coleg va face faţă în La Liga şi va avea un viitor pe măsură.

 

 

"I se potrivește foarte mult campionatul spaniol. A intrat titular la numai 3 zile după transfer și acolo a rămas. Steaua s-a despărțit prea ușor de el, nu i-a oferit suficientă susținere. Mulți au fost mirați că a ajuns în Primera, fiindcă era foarte criticat în ultima vreme la Steaua. Dacă l-am fi luat însă în calcul pe Toșca cel din urmă cu un an și jumătate, te gândeai poate că Betis e un club prea mic pentru el. Sunt convins că Alin va ajunge mai sus", a spus Chipciu, în Gazetă.

 

Toșca este un jucător crescut de Steaua, dar a fost cedat la Urziceni în 2010. Fundașul a revenit la echipa antrenată de Reghecampf în 2014, când a fost transferat de la Viitorul.

 

29 de meciuri are jucat Toșca pentru Steaua în acest sezon, în toate competițiile.

96 de meciuri și un gol are Toşca pentru Steaua, reuşind să cucerească patru trofee 1 titlu, 1 Cupă şi 2 Cupe ale Ligii. El este un fotbalist polivalent, care poate fi utilizat pe două posturi: în centrul apărării sau ca fundaş stânga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...