Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Incendiu sau alarmă falsă? Tribuna 1 de pe Arena Națională, evacuată după anunțul de la finalul derby-ului

Recommended Posts

Eb7ikqNg.jpg

 

Al doilea derby al României din 2017 a fost brăzdat de incidente, care au apărut atât în timpul jocului, când terenul a fost invadat în două rânduri de suporteri, cât și după fluierul final, când s-a declanșat alarma de incendiu.

 

"Aceasta e o alarmă de incendiu. Vă rugăm să părăsiți incinta pe la cea mai apropiată ieșire", a fost anunțul care a răsunat atât în limba română, cât și în engleză, în repetate rânduri la difuzoarele Tribuna 1 de pe Arena Națională, la aproximativ 5 minute după fluierul final al arbitrului Istvan Kovacs. 

 

Persoanele aflate în acele sectoare se îndreptau, în orice caz, spre ieșire, iar stewarzii și asistenții medicali din zona respectivă le-au îndrumat să părăsească stadionul cât mai rapid. 

 

Cei aproximativ 8.000 de dinamoviști din sectorul oaspeților au mai petrecut câteva minute în peluză, iar componenții celor două echipe nu au fost evacuați din zona vestiarelor.

 

 

Încă nu se știe dacă a fost vorba de un incendiu sau dacă a fost o alarmă falsă, acest lucru urmând să se clarifice în cursul zilei de luni.

 

Pe teren, FCSB a câștigat cu 2-1 în fața lui Dinamo (VIDEO), cu golurile marcate de Alibec (10) și Boldrin (75). Pentru alb-roșii a înscris Nemec (57).

 

Arena Națională a fost indisponibilă pentru meciuri timp de mai mult de 4 luni, din noiembrie 2015 până în martie 2016, din cauză că nu avea aviz din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Atunci, marea problemă a fost reprezentată de materialul acoperișului retractabil de la Arena Națională, care era încadrat la categoria B de risc la incendiu. În cele din urmă, cel mai mare stadion al țării a primit avizul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...