Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Mateiu e surprins de golul marcat cu Viitorul: ”Abia aștept să văd reluarea! Să dau eu așa frumos?!”

Recommended Posts

R0RqG4bg.jpg

 

Alexandru Mateiu a adus victoria oltenilor, la Ovidiu, printr-un gol marcat în prelungirile meciului. La final, mijlocașul echipei antrenate de Gigi Mulțescu s-a declarat surprins de execuția sa.

 

”Am dat pasă în centru, Markovic a încercat să tragă, nu știu cum a fost, o deviere, a dat rău în ea și m-am trezit cu mingea la picior. Nici la antrenamente nu dau așa ceva, cu exteriorul, colțul lung. Am tras la poartă cum mi-a venit. O execuție frumoasă. Abia aștept să văd și eu reluare, pentru că mă mir. Să dau eu așa frumos, cu exteriorul? Chiar e miraculos, am avut noroc”, a spus Mateiu, la flash interview.

 

Acesta chiar a recunoscut că el și coechipierii săi s-ar fi mulțumit și cu un punct:

 

 

”Viitorul ne-a presat foarte mult, parcă eram ca la handbal. E o echipă bună, pasează foarte bine. Cu un egal eram mulțumiți. Cred că era corect egalul, dar ne bucurăm că am câștigat”, a adăugat Mateiu.

 

Mijlocașul oltenilor a mai zis că refuză să se gândească la câștigarea campionatului, însă a recunoscut că își dorește o victorie cu FCSB, în etapa următoare, la Severin:

 

”Noi nu am vorbit niciodată despre titlu. Luăm fiecare meci. Cu Steaua, jucăm acasă, trebuie să batem. Vedem la final pe ce loc vom fi. Toate meciurile sunt ca o finală, sunt spectaculoase, jucăm cu cele mai bune cinci echipe din play-off”, a mai spus Alexandru Mateiu, la microfonul Digi Sport.

 

După victoria cu Viitorul, CS U Craiova s-a apropiat la șase puncte de dobrogeni, care rămân în continuare pe primul loc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...