Jump to content
Sign in to follow this  
ANNOUNCEMENT

Regulament Postare Propunere

Recommended Posts

Regulament

 

 

Orice sugestie care dupa parerea voastra aduce un plus comunitatii si o imbunatatire in ceea ce priveste functionarea ei, va fi tratata cu seriozitate si de ce nu, cu implementarea acesteia.

 

 

Regulament pentru cei ce fac propuneri:

 

1. Nu aveti voie sa faceti propuneri pentru serverele care deja le avem in comunitate. (Aceste propuneri se fac la sectiunea fiecarui server, daca nu este o sectiune pentru propuneri, inseamna ca nu se accepta propuneri pentru server-ul respectiv)

2. Este interzis sa faceti propuneri pentru a organiza o competitie care este deja este notata pe forum. Daca doriti sa organizati o competitie, trimiteti un email la [email protected]

3. Cand faceti o propunere, incercati sa folositi un mesaj convingator, pentru a atrage utilizatori si staff-ul. Nu lasati mesaje simple gen: "Aceasta propunere va ajuta comunitatea". Dezvolta idea: Cum o va ajuta? Avem nevoie de acest lucru? Putem sa o punem in aplicare? Sunt utilizatori care considera ca este o ideie buna? Costurile necesare pentru aplicarea propuneri? Staff-ul necesar pentru acest lucru? si alte intrebari care considerati ca sunt necesare.

4. Nu va auto-propuneti pentru moderarea unei sectiuni.

5. Respecta opinia altor utilizatori, daca dau contra asta nu inseamna ca iti este dusman, este doar o opinie, trateaza ca atare.

6. Cand faceti un topic, puneti un poll la propunerea respectiva.

 

 

 

Regulament pentru cei care raspund la propuneri:

 

1. Orice reply pe care il dati, trebuie sa contina Contra sau Pro si cel putin 25 cuvinte.

2. Comentariile date pentru o propunere, vor trebui sa fie constructive si sa nu contina mesaje care pot fi tratate ca jignire.

3. Nu posta doar sa te afli in treaba, fa altceva daca nu esti interesat in propunerea respectiva si vrei sa faci doar un +1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...